Klik op de afbeelding van de publicatie naar keuze en de download wordt ingestart.

Start Up Brochure San Antonio

Start Up Brochure Dallas-Fort Worth

 
Start Up Brochure Houston

 

Start Up Brochure Austin

In de verschillende brochures kunt u in één oogopslag zien hoe het start up ecosysteem eruit ziet in Houston, Austin, San Antonio en Dallas-Fort Worth. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Introductie voor iedere stad
 • Events
 • Lokale ondersteuning
 • Crowdfunding
 • Co-working ruimtes
 • Incubators en accelerators
 • Venture capital en angel investors
 • Aanvullende informatie

Wilt u weten welke kansen er voor u zijn, dan kunt u de verschillende brochures downloaden en lezen.

Life Sciences in Texas

 

In deze publicatie hebben we samengewerkt met Task Force Healthcare om een volledig overzicht te krijgen van de life science- en gezondheidssector in Texas. U vindt specifieke kansen in alle facetten van de branche, samen met informatie van belanghebbenden, overheidsfunctionarissen en andere experts met waardevol inzicht. Er is ook informatie over hoe zaken te doen met Texanen.

 


Download de publicatie om te zien welke kansen er zijn voor de life science- en gezondheidssector in Texas.

Texas Playbook

Dit playbook schetst de mogelijkheden voor de startup-community in heel Texas. Het splitst incubators, accelerators, risicokapitaal, crowdfunding en coworking spaces op op het veld en specialiteit. Het geeft ook inzicht in hoe elke grote stad in de staat is en verklaart ook andere waardevolle bronnen die beschikbaar zijn voor ondernemers.

Renewable energy

Er zijn veel kansen voor Nederlandse bedrijven in de energiesector in Texas. Zo beschikt de staat Texas over een eigen energienetwerk en zijn er volop mogelijkheden op het gebied van duurzame energie. Dit rapport beschrijft de ontwikkelingen in de verschillende energiesectoren en de kansen daarin voor Nederlandse bedrijven.

Wilt u weten welke kansen er voor u zijn, dan kunt u het rapport downloaden en lezen. 

Port

Houston is de grootste petrochemische cluster in de wereld en een gateway naar Mexico, Canada en Latijns-Amerika. De afgelopen jaren is het aantal investeringen in de petrochemische sector enorm toegenomen dankzij de toegang tot goedkope en continue beschikbare grondstof uit de schalievelden in Texas. Dit rapport beschrijft de ontwikkelingen in de haven van Houston en kansen voor Nederlandse bedrijven. 

Wilt u weten welke kansen er voor u zijn, dan kunt u het rapport downloaden en lezen.

 

Life Science & Health Sector in Texas

Dit rapport is opgesteld door onze stagiaire Cathelijn ten Kate. Zij heeft de kansen voor Nederlandse bedrijven, de onderzoeksinstellingen en kennisinstituten op medisch gebied in Texas onderzocht. Met dit onderzoek heeft zij zich gericht op de belangrijkste focusgebieden, omdat deze sectoren allemaal een rijke schat aan innovatie en initiatieven hebben, een grote start-up scene omvatten, open staan voor samenwerkingen en er veel kansen liggen voor het bedrijfsleven. Het betreft de volgende sectoren:

 1. Oncologie
 2. Medical Devices
 3. Digital Health
 4. Bioscience

Wilt u weten welke kansen er voor u zijn, dan kunt u het rapport downloaden en lezen.