Erik Gerritsen komt naar Texas in 2019

Zoals velen van jullie weten die op de hoogte zijn van de activiteiten van ons kantoor, zijn we bezig geweest om waardevolle connecties tussen Texas en Nederland te leggen in de Life Science and Health sector.

 

In september werden we vergezeld door een aantal van de meest vooraanstaande denkers uit Texas op de World of Healtcare in Nederland. Zij die meegingen zijn onder anderen, John Kajander, die 40 jaar ervaring heeft als consultant voor life science bedrijven, Dr. Mark Shen, de directeur van “the Ascension Texas Accountable Care Network”, dat focust op het leveren van hoogwaardige zorg in Central Texas, and Dr. Ruben Rathnasingham, die 15 jaar ervaring heeft in biomedisch leiderschap en tegewoordig de functie van assistent decaan op het gebied van gezondheids-product-innovatie bekleedt op de Dell Medical School.

 

 

Dit heeft veel aandacht en interesse gewekt voor Texas vanuit Nederland en nu gaat Erik Gerritsen, secretaris-generaal van het ministerie van Volksgezondheid, mee op de handelsmissie in de lente van 2019 om onze inspanningen te bekrachtigen.

 

Bent u geïnteresseerd in de Texaanse LSH sector, lees dan ons uitgebreide markt rapport.

October 25, 2018

Comments