Wednesday, November 01, 2017 All Day
De Midden Nederland Hallen, Barneveld 

Hét event voor iedereen die internationaal zaken doet

Op 1 november introduceert het Nationaal Export Event samen met de buitenlandnetwerken van de Ministeries van Buitenlandse Zaken, Economische Zaken en Infrastructuur & Milieu Het Internationaal Ondernemen Festival” . Dit festival is dé dag voor bedrijven die meer willen weten over internationaal zakendoen. Daarnaast staat het Nationaal Export Event dit jaar meer dan ooit in het teken van netwerken! Wij heten je dit jaar van harte welkom in De Midden Nederland Hallen in Barneveld

Wat kun je verwachten?
Deze dag draait om investeren in internationaal succes. Wij bieden je een boeiend dagprogramma met vooraanstaande sprekers, Workshops en Huiskamergesprekken over actuele thema’s en de uitreiking van de Nationale Exportmanager Award 2017. Daarnaast is het ook dit jaar weer mogelijk om adviesgesprekken aan te vragen met medewerkers van Nederlandse ambassades, nieuw is dat naast de handels attachés, ook de landbouw attachés, innovatie attachés, NBSO’s, NFIA en infrastructuur en milieu attachés aanwezig zijn. Je hebt dus nog meer toegang tot kennis en ervaring!

In de aanloop naar het Internationaal Ondernemen Festival zullen we verhalen en blogs publiceren over onderwerpen en landen die op 1 november de revue zullen passeren.