Leren en kansen vinden!

Onze partners, Peter Post en Mieke Flierhuis, van de Task Force Health Care zijn begin maart naar Texas gekomen, om samen met het NBSO, tijdens een fact finding missie alles te leren over de ins en outs van de life science and health sector in Texas. We hebben verschillende leiders uit alle facetten van de industrie ontmoet, waaronder de Texas Health and Human Services Commission en belangrijke ziekenhuizen zoals MD Anderson, Memorial Hermann en Houston Methodist. Het verzamelen van informatie is het begin van een lange termijn aanpak waarin we hopen op sterke partnerschappen en zakelijke relaties tussen Nederlandse en Texaanse organisaties.

Onze volgende stap is om in juni een seminar in Nederland te organiseren. We zullen bedrijven, kennisinstellingen en onderwijsinstellingen informeren en inspireren over onze bevindingen in Texas.

In september zullen we interessante stakeholders uit Texas uitnodigen voor de World of Healthcare conferentie in Rotterdam, waar veel internationale delegaties en belanghebbenden bij elkaar komen om contact te leggen, kennis te delen en geïnspireerd te worden door keynote sprekers; je kunt hier meer lezen over de top van vorig jaar.

In het voorjaar van 2019 organiseren we een handelsmissie naar Texas met als doel om samenwerkingen tussen Nederland en Texas te bewerkstellingen op het gebied van LSH.

April 13, 2018

Comments